Алгоритм ідентифікації об’єкта під час налагодження системи керування - Ситніков, Олексій Володимирович; Кубрак, Анатолій Іванович (Вісник НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського”. Серія: Хімічна інженерія, екологія та ресурсозбереження, 2014)
Розглянуто процес ідентифікації систем автоматичного керування з типовим регулятором. Розраховано коефіцієнти ряду Маклорена, в якій розкладено нормовану передатну функцію.