Дослідження горіння мерехтливих піротехнічних виробів - Поджарський, Михайло Абрамович; Ярликова, Валерія Олександрівна (Вісник НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського”. Серія: Хімічна інженерія, екологія та ресурсозбереження, 2020)
Досліджено процес горіння мерехтливих піротехнічних виробів, які містять металеве та неметалеве пальне. Запропоновано методику дослідження засновану на порівнянні експериментальних та розрахункових даних, яка дозволяє створювати мерехтливі піротехнічні вироби з заданою тривалістю інтервалу між спалахами.